Marijke en Chris

Chris Hebling

ubuntu counseling
Als een systemische gestalttherapeut en maatschappelijk werker uit de VS en Duitsland. Chris werkt al zestien jaar met groepen en personen in binnen- en buitenland. Zijn benadering is voornamelijk geïnspireerd op het genezingspotentieel van de humanistische psychologie, het verkennen van bewegingen / gebaren en het werk van Rickie Moore (Tri-Energetics). Chris heeft de traditionele Afrikaanse filosofie van ubuntu overgenomen als zijn fundamentele benadering van klantcontact.

Marijke Levelink

Horus Consult
Persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft het hart van Marijke. Zowel in haar rol als (team)coach en counselor, als in haar werkzaamheden als manager van een opleidingsinstituut en mediator in de zorg, staat contact met de mens zelf als met de ander voorop. Het licht brengen in dat wat liever niet of juist eindelijk wel erkend wil worden heeft haar passie. Daarin zit de transformatie, de ontwikkeling. Ze werkt graag met de wijsheid van het lichaam, het hart en de mind.
Marijke is oorspronkelijk verpleegkundige en andragoloog en zij is sjamanistisch opgeleid. Zij werkt net als Chris met Tri-Energetics.