Retreat (NL)

Een therapeutisch-sjamanische reis into your heartspace

 

Beste lezer,
Ben je toe aan een volgende stap, aan het vergroten van je mogelijkheden? Herken je de behoefte om te bewegen, om nieuwe stappen te maken in je leven? Wil je je potentie en essentie leven, weer doen wat je graag wilt, op jouw manier? Werk je met mensen en wil je jezelf als instrument inspireren en versterken?


 

 

 

Als deze vragen iets bij je raken, dan is dit jouw week.

Een reis naar Oostenrijk, in een inspirerende omgeving met veel contact met de natuur, heerlijke ayurvedische maaltijden en jezelf verrassen met je eigen ongekende mogelijkheden op het gebied van lichaam, mind en spirit.

Zo overstijg je jezelf en maak je contact met je hartsvervulling.

 

 


Jezelf het instrument zijn
Als je met mensen werkt, dan ben je instrument in aspecten van hun genezings-, helings- of ontwikkelproces. Hoe schoner en meer afgestemd jouw instrument is, hoe minder je jezelf in de weg zit, hoe beter je instrument werkt en hoe meer plezier je beleeft aan je contact met anderen. Je instrument werkt optimaal als je doet wat je het liefste doet. Alle twijfels en vragen over het leven verdwijnen als sneeuw voor de zon als je in contact bent met je hartsvervulling. Als je doet waar je blij van wordt, waar je goed in bent, dan valt alles samen.

Soms zijn we daar ver vanaf. We houden om allerlei redenen vast aan wat we hebben, want we kunnen toch niet werkelijk onze droom volgen? Het idee alleen al gaat vaak gepaard met angst.

Maar de droom trekt wel en de droom maakt je vrij en blij.


YES_I_DO

Dus, wil jij het contact met je essentie versterken, wil je nieuwe tools ontwikkelen om je cliënten beter te ondersteunen, geïnspireerd te zijn in je werk met anderen? Wil je weer ervaren hoe het is om ‘YES I DO’ te zeggen tegen jezelf, tegen het oprekken van je grenzen en ideeën over jezelf, én ben je bereid jezelf in de ogen en in het hart te zien? Dan ben je van harte welkom.

 

Scherp je intuïtie te scherpen, gebruik je nagels, of verzacht en ontspan, kortom zet jouw power in. Onderzoek wat je belemmert om helemaal te gaan en met jezelf samen te vallen en vindt daarin heling in de natuur en niet in het minst in het contact met elkaar.


 

 

 

Chris Hebling en Marijke Levelink organiseren een week in St Koloman in Oostenrijk.
Een 6-daagse reis naar een voedende omgeving, in prachtige natuur met oude Keltische krachtplekken, rijke historie en gezond en lekkere Ayurvedische maaltijden. We werken in het ayurvedisch centrum ‘Die Tauglerei’ waar je ook van andere oude indiaanse behandlingen/massages kan genieten (om bij te boeken).

 

 

We maken dagelijks gebruik van yoga en stilte. Je leert de genezende kracht lichaamstaal kennen te spelen met Griekse gebaren, continuum movement, sjamanistische ene systemische werkvormen en mantras, ingebonden door de warmte en wijsheid van van Tri-Energetics.

Verdere info: publicatie over groeiprocessen uitgelicht door de lemniskaat (D). Chris Hebling, Counseling Journal BVPPT Aug 2018.


Chris Hebling
Als een systemische gestalttherapeut en maatschappelijk werker uit de VS en Duitsland. Chris werkt al zestien jaar met groepen en personen in binnen- en buitenland. Zijn benadering is voornamelijk geïnspireerd op het genezingspotentieel van de humanistische psychologie, het verkennen van bewegingen / gebaren en het werk van Rickie Moore (Tri-Energetics). Chris heeft de traditionele Afrikaanse filosofie van ubuntu overgenomen als zijn fundamentele benadering van klantcontact.

Marijke Levelink
Die persönliche und berufliche Entwicklung von Menschen zu begleiten, ist eine Herzensangelegenheit von Marijke. In ihrer Rolle als (Team-) Coach und Beraterin, als auch in ihrer Arbeit als Managerin eines Ausbildungsinstituts und Mediators in der Pflege, steht der Kontakt mit Menschen in Leitungsposition in ihrem Mittelpunkt. Das Licht in das zu bringen, was noch nicht gesehen werden kann, ist ihre Leidenschaft. Darin sieht sie Transformation und Entwicklung. Sie arbeitet mit der Weisheit des Körpers, des Herzens und des Geistes.
Marijke ist ursprünglich Krankenschwester und Pädagogin und ist schamanisch ausgebildet. Sie arbeitet genau wie Chris mit Tri-Energetics.


Praktische informatie:

De week is van vrijdag 19 april ’19, 18.00
tot woensdag 24 april ’19, 13.00.

De kosten voor deelname inclusief maaltijden, 1-persoonskamer, exclusief reizen bedragen €875,00.

Voor informatie en aanmelding kan je terecht bij:

Marijke: m.levelink@horusconsult.nl of 06 40097867
Chris: chris@ubuntu-counseling.nl of 06 24550696