U bevindt zich hier: training
terug naar: welkom
Algemeen: ubuntu links sitemap

training voor professionals

...voor meer mens zijn in de hulpverlening

Regelmatig geven we trainingen aan professionals in de psychosociale hulpverlening en de gezondheidszorg. We streven ernaar nieuwe vaardigheden en resources met de deelnemers te ontwikkelen, zodat er met meer awareness en authentiek contact effectiever geïntervenieerd kan worden. Dat willen we doen met het doel duurzamere groeiprocessen bij de cliënt te stimuleren.

Op dit moment is de volgende training gepland:

werken vanuit je mens zijn

Een cursus voor maatschappelijk werkers en andere psychosociale hulpverleners die er behoefte aan hebben intensiever, therapeutischer en vooral menselijker met klanten te werken.

In een reeks van 10 dagdelen willen wij met jullie samen ervaren, uitproberen en uitwisselen wat het betekent vanuit gevoel, contact en awareness met klanten te werken. Hiervoor gebruiken we methodieken van het ervaringsgericht werken, de Gestalttherapie, Kunsttherapie en de fenomenologische Systeemtherapie.

We willen samen met jullie je eigen awareness exploreren, in zelfservaring ontdekken wat van jezelf en wat van de klant is en therapeutische interventies aanleren die je in je praktijk kan integreren. We willen samen ontdekken hoe je contact beleeft en wat er hierin voor stoornissen op kunnen treden en hoe je met dezen werkt.

We willen jullie meer vertellen over veldtheorieën en systeemtheorie en jullie op weg helpen jezelf als mens nog meer als instrument te durven gebruiken in dienst van de cliënt en zijn/haar groei.

Datum en locatie van deze cursus zijn nog niet bekend.


Wil je op de hoogte blijven van het trainingsaanbod, stuur ons dan een mail of vul ons webformulier in.